تحولات منطقه

قدس انلاین : استاندار خراسان‌رضوی با بیان اینکه بنظر من گرانی مواردی مانند طلا، ارز و... به دلیل بورس بازیست که نیازی کاذب است و متاسفانه تاثیر بدی روی جامعه می‌گذارد، عنوان کرد: می‌توان گفت موافق این هستم که وقتی به کلاهایی مانند طلا، سکه و ارز نیازی نداریم باید خریداری شود، جز اینکه بازار کاذبی برای بورس بازی راه انداخته می‌شود.

اظهارات استاندار خراسان رضوی درباره گرانی طلا وارز
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

 علیرضا رشیدیان روز گذشته در جلسه شورای اداری شهرستان نیشابور با بیان این مطلب اظهار کرد: شرایطی را آمریکایی‌ها به وجود آوردند که باعث یک فشار اقتصادی شده است و صراحتا خودشان اعلام کردند که راه‌کار ما در ایران فشار از پایین و اختلاف در بالاست. به همین علت ما باید ظرفیت‌سازی کنیم و این فشارها را کاهش دهیم.

وی ادامه داد: پروژه‌های مصوب شده علاوه بر پروژه‌های استانی می‌تواند در تسریع توسعه شهرستان موثر باشند، البته هنوز ابلاغ نشده است که به زودی ابلاغیه آن‌ها به همراه مبلغ مربوط به آن‌ها ابراغ می‌شود.
استاندار خراسان‌رضوی تصریح کرد: در رابطه با نهادهای دامی نیز از اول سال وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد که هر میزان واردکنندگان استانی نهادهای کشاورزی را وارد کنند، ارز مورد نیازشان تامین می‌شود. در دو ماهه نخست سال هم صادرات و هم واردات رشد داشته است و امیدواریم بتوانیم نیازهای ضروری را تامین نماییم.
رشیدیان اضافه کرد: در ماه مبارک رمضان همکاری خوبی بین بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت و همچنین جهاد کشاورزی، همینطور بهداشت و درمان و سازمان‌های دیگر انجام شد که ثمره آن 32 هزار بازرسی و در حدود 2000 پرونده بود و مبلغ سه میلیارد اضافه دریافتی بازگردانده شد.
در ادامه قربان میرزایی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری خراسان‌رضوی طی سخنانی اظهار کرد: وقتی از سال 93 تا 96 به شاخص‌های اقتصادی کشور نگاه می‌کنیم متوجه روند رو به رشد آن می‌شویم.
وی با بییان اینکه در سال 96 در حوزه اشتغال صادرات و مشارکت اقتصادی توانستیم رتبه اول را کسب کنیم و در بقیه حوزه‌ها نیز در رتبه‌های بالا جایگاه خود را پیدا کرده‌ایم، عنوان کرد: ما بیش از پیش نیاز به انسجام و تعامل داریم و بر همین اساس برنامه‌های استان در حوزه اقتصادی رونق تولید، اشتغال و حمایت از کالای ایرانی ست.
میرزایی اضافه کرد: برای سال 97 ایجاد 100هزار شغل هدف گذاری شده است که سهم نیشابور از این تعداد 5270 شغل است که باید به این نکته اشاره کرد که ظرفیت نیشابور بیشتر از این ارقام است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری خراسان‌رضوی  گفت: همچنین جذب اعتبارات ابلاغی از اهداف دیگر ماست. در سال جاری و در وهله اول 305میلیارد تومان اعتبار دریافت کردیم که رقمی قابل توجهی و تنها 50درصد اعتبار است. 
وی افزود: این قول به ما داده شده است که در صورت فعالیت مطلوب‌تر مقداری از اعتبارات استان‌های کم کار را نیز به ما تعلق می‌گیرد و این موضوع رقابتی را ایجاد می‌کند و به همین دلیل فعالیت مطلوب‌تری را می‌طلبد چرا که بودجه مشاغل خانگی سال جاری نیز 64 میلیارد تومان است که نسبت به سال گذشته 10 میلیارد تومان افزایش داشته است.
میرزایی خاطرنشان کرد: در ادامه نوسانات ارزی سامانه نیما راه‌اندازی شده که ما تا به امروز 854 حواله گشایش اعتبار داشتیم که تا کنون 336میلیون دلار رقم آن بوده است. همچنین بحث تنظیم بازار بحث بسیار جدی است و ما باید جلسات تنظیم بازار را هفتگی برگزار کنیم و کنترل را بر قیمت‌ها افزایش یابد.
همچنین ابوالفضل مکرمی‌فر مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان رضوی در ادامه این جلسه عنوان کرد: یکی از مواردی که نیشابور را متمایز از باقی شهرهای خراسان می‌نماید، تاریخ 7000 ساله اوست که هم مزیت و هم محدودیت است. 
وی با بیان اینکه نیشابور بزرگ‌ترین منطقه و عرصه تاریخی کشور به حساب می‌آید، از این شهر 450 اثر تاریخی و 125اثر در فهرست اثار ملی کشور به ثبت رسیده است که در رتبه دوم کشور جای می‌گیرد، گفت: چهارصد کارگاه صنایع دستی در نیشابور وجود دارد که 4000 نفر در آن مشغول به کار هستند. همینطور فاز اول شادیاخ به اتمام رسیده و بودجه فاز دوم از سفر رئیس جمهور به استان خراسان‌رضوی تامین خواهد شد.
مکرمی‌فر تصریح کرد: شاخص‌هایی که در سال 2014 از طرف یونسکو مبنی بر استاندارد ثبت جهانی  مطرح شد عبارتند از، شخصیت جهانی مانند خیام، تحولات فرهنگی و باستان شناسی که با کاوش‌هایی که در نیشابور صورت گرفته و این شاخص را داراست، همچنین برخورداری از تمدنی تاثیرگذار و نیز منظر طبیعی و تاریخی شهر و میراث کشاورزی، ارتباط و روستا به پایداری روستای تاریخی که در خراسان کمبود این شاخص نمایان است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.